søndag 3. juli 2011

Denne natten vil jeg bare vandre

All the work on all my pages are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Tove Heggø

Det er en vakker sommernatt for 48 timer siden. Med kamera, mat og kaffi er jeg på vei over vidden i Bergen. Før turen har det regnet og regnet... og i skrivende stund regner det igjen. Men denne natten er det klarvær. Her er utsikt mot nord, masten på Rundemanen, klokka nærmer seg to.

LanglivannKlart Kåre er med!

Det blir litt "øyhopping" pga store nedbørsmenger i det siste

"I østen stiger solen opp"... nordøst

Sauene våkner av lyset

En hjorteflokk passerer

Piiuu, piiuu... heiloen, fjellets fugl

Sola lyser opp skodden nede i dalen mot østDet glitrer i "diamanter"

Et blikkstille tjern innbyr til en morgendukkertGod morgen

Sauer som poserer med Bergen for sine føtterKamera blir pakket godt ned i sekken før turen ned fra Ulriken. Ruten jeg har valgt er bratt, det er sleipt og glatt.
På vei ned hilser jeg på en morgenjogger som pleier å jogge opp og ned til Ulrikens topp før frokost. Kanskje noe å begynne med, tenker jeg... ennå full av begeistring over nattens fjelltur... vel, det siste har jeg slått fra meg.15 kommentarer:

 1. For en herlig tur du tar oss med på, Tove! Tusen takk for at du deler denne vidunderlige natta med oss! :-) Herlige blåtoner, og nydelige pasteller. Skjønt med dyr og fugler, og ikke minst, han Kåre fjellklatrer på tur. Herlig med fredelig vann, og så likte jeg så utrolig godt linjene i vannet på bilde nr. 15. Herlige utsiktsbilder også! Godt du kom deg hel ned igjen, til tross for det sleipe og glatte! Du er dreven! :-) Takk for turen!

  SvarSlett
 2. Så flotte stemning fra nattens fjelltur, flotte bilder :)

  SvarSlett
 3. Igjen fine stemninger fra turen din. Her er det fullt av inntrykk, opplevelser ute i naturen å se. Lyset, sauene, hjort til og med. Ja, skal en oppleve noe så må en ut :) Tenker dette gir gode minner.

  SvarSlett
 4. takk for turen...kjenner meg piggere allerede, og god morgen til deg :)...stemningsfullt og fint!!

  SvarSlett
 5. Flotte stemningsfulle bilder frå din nattlige vandring med Kåre,
  herlig å følge deg på denne turen, eg blir inspirert av dette, som det nattmennesket eg ofte kan være ;-)
  Slike turer er balsam for kropp og sjel, og skaper minner for livet!

  SvarSlett
 6. Utrolig oppmuntrende å møte så mange hyggelige tilbakemeldinger på "morgenkvisten" :-) Ble i riktig godt humør her jeg sitter med dagens første kaffikopp. Tar litt tid å snu døgnet tilbake... nåja, det er ferie og ingen hast med det:-) Så kjekt at dere ble med på tur nedover bloggsiden min.
  Fin dag til dere :-)

  SvarSlett
 7. Så utrolig nydelige bilder Tove.

  mvh
  Liv ")

  SvarSlett
 8. Flotte blåtimebilder Tove :) Jaggu var han Kåre med også ;)
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 10. Klart han Kåre var med, han hadde plass bakpå sekken...når han ikke klatret :-) Tusen takk for hyggelige kommentarer, Liv og Håvard!

  SvarSlett
 11. herlig serie fra din tur med Kåre, veldig mange flotte bilder Tove!

  SvarSlett
 12. Tusen takk, Dirk - kjekt at du likte bildene:-)

  SvarSlett
 13. Dette var flotte bilder
  Kjempe flott med det blå

  SvarSlett
 14. Tusen takk- så kjekt å høre, Sagatun!

  SvarSlett
 15. Fantastisk flotte bilder du leverer, der du så fint har fanget stemningen i dine bilder. Tar nesten pusten fra meg disse stemningsbildene, der lyset, fargene og skarpheten er meget bra.
  Du er en mester med fotoapparatet, der du finner motivene og fremstiller de i flotte komposisjoner..et blinkskudd i hvert bilde Tove...

  SvarSlett